ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Μπανούση-Κατσούλη

  19.06.2012 15:42       992

Για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο Γκραν Πρι καταδύσεων της Μαδρίτης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο στη αγώνισμα της συγχρονισμένης κατάδυσης, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ οι αθλήτριες Ιουλιάνα Μπανούση και Ελένη Κατσούλη.

«Στο ατομικό μου θα μπορούσα να έχω καλύτερη εμφάνιση. Χρειαζόταν περισσότερη προετοιμασία. Ήμασταν από τις τελευταίες χώρες που φτάσαμε στη Μαδρίτη και είχαμε σχεδόν μόνο μία μέρα, ώστε να προετοιμαστούμε πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε λοιπόν και αυτές τις καταστάσεις. Όσον αφορά το αγώνισμα της συγχρονισμένης κατάδυσης , θέλουμε περισσότερη δουλειά. Χρειάζεται να προσέξουμε κυρίως τις λεπτομέρειες, τα βασικά νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει» δήλωσε η Ιουλιάνα Μπανούση, η οποία κατέλαβε την 20η θέση στα 3μ. τραμπολίνο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια:

«Οι στόχοι μου από εδώ και στο εξής είναι μεγάλοι. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω ό,τι κάνω. Επόμενος σταθμός μου είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στο Γκρατς της Αυστρίας, όπου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».   

Η Ελένη Κατσούλη, η οποία βρέθηκε στην 23η θέση όσον αφορά το αγώνισμα των 3μ. τραμπολίνο, δήλωσε:

«Στην ατομική μου εμφάνιση έκανα μια προσπάθεια η οποία όμως δεν βγήκε 100%. Από την άλλη, στη συγχρονισμένη κατάδυση όπου πήραμε την 8η θέση μαζί με την Ιουλιάνα Μπανούση, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Ωστόσο, στο αγώνισμα συμμετείχαν δύσκολα ζευγάρια και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να εξασφαλίσουμε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό της Αυστρίας, η οποία θα μας οδηγήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος