ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Μπλόκο" του Παλαιού Φαλήρου στον Απόλλωνα Σμύρνης και τεράστια νίκη 8-7

  23.11.2019 21:17       1453

Πολύ μεγάλη νίκη που το φέρνει στα ψηλά της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, και συγκεκριμένα στην 5η θέση, πέτυχε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο, στο ματς που έκλεισε την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβλήθηκε με 8-7 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ρέστειο Κολυμβητήριο, καθώς έκοψε τη φόρα στο συγκρότημα του Γιάννη Κατρουντζανάκη βάζοντάς του "μπλόκο", με μια εκπληκτική άμυνα κι έναν τερματοφύλακα - "κέρβερο".

Οι Φαληριώτες είχαν σε μεγάλη ημέρα επιθετικά τον Νίκο Τσολακούδη, που πέτυχε τρία γκολ, αλλά έβγαλε και σημαντικές άμυνες, όμως κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακάς τους Νίκος Μητράκης, που κράτησε όρθια την ομάδα του τις στιγμές που χρειάστηκε κάνοντας επεμβάσεις σε κομβικά σημεία του αγώνα.

Αντίθετα, ο Απόλλων δεν βρήκε λύσεις επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε, πέφτοντας από τη 2η στην 4η θέση της βαθμολογίας, καθώς τον ξεπέρασαν ΝΟ Βουλιαγμένης και Υδραϊκός.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο 2.52 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Παλαιού Φαλήρου Αργύρης Θεοδωρόπουλος για έντονη διαμαρτυρία σε αποφάσεις των διαιτητών.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 1-2, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Μητράκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 3, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης, Τρούλος, Ντε Σόουζα 2, Γαβαλάς Ι., Χαϊδόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ-Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 4, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής