ΤΕΧΝΙΚΗ / Λεωνίδας Γιασεμής

« Μπορούμε να διεκδικήσουμε εξάδες και οχτάδες»

  22.06.2014 16:40       801

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων-Νεανίδων το οποίο ανοίγει τις πύλες του στα Χανιά και θα διαρκέσει το διάστημα από 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου θα λάβει μέρος  και ο Λεωνίδας Γιασεμής. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ  τόσο για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Τεχνικής Κολύμβησης όσο και τους στόχους του ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα:

«Είναι ο 6ος χρόνος που κολυμπάω Τεχνική και ο πρώτος στην Εθνική ομάδα. Ασχολήθηκα με αυτό το άθλημα γιατί στη Χίο η κλασσική κολύμβηση δεν έχει τόσο μεγάλη εξέλιξη απ' ότι το να ασχολείσαι με την Τεχνική. Το σωματείου μου,ο Α.Ο Αιγαίου δίνει βάρος στους αθλητές της Τεχνικής. Πέρα απ' αυτό όμως το άθλημα είναι εντυπωσιακό και γρήγορο και μου τράβηξε το ενδιαφέρον».

Ο αθλητής του Α.Ο Αιγαίου τόνισε πώς η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος της Τεχνικής και μάλιστα στη χώρα μας είναι σπουδαία: «Θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις και πιστεύω ότι σε πολλά αγωνίσματα μπορούμε να είμαστε στην οχτάδα ή την εξάδα. Σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είμαστε οι οικοδεσπότες και παρά το δύσκολο επίπεδο πιστεύω ότι βάση δυνατοτήτων και ικανοτήτων μπορούμε να πάμε καλά».

Ο Χιώτης κολυμβητής ευχαρίστησε τους προπονητές και την οικογένεια του για τη στήριξη που του δίνουν: «Είναι σημαντικό να υπάρχει βοήθεια από τους δικούς μου ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στην οικογένεια μου που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος