ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Τάσος Παπαδόπουλος

«Μπορούμε να επιβιώσουμε»

  23.02.2013 21:18       1014

Χωρίς ρεκόρ, ούτε επιδόσεις που να αποτελούν όρια για το Παγκόσμιο (Ντουμπάι, 26-31 Αυγούστου) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων (Πόζναν, 10-14 Ιουλίου), ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η 2η ημέρα των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων και Παίδων / Κορασίδων για τα σωματεία του Βορρά.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΕ για το άθλημα της κολύμβησης κ. Τάσος Παπαδόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Δεν σημειώθηκαν ούτε σήμερα επιδόσεις που να είναι κοντά στα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο μόνος κολυμβητής που πλησίασε κάπως ήταν ο Μυλωνάς από τον Άρη. Δυστυχώς, οι άσχημες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν επηρεάζουν τις επιδόσεις των παιδιών, αλλά ελπίζουμε το κακό να μείνει ως εκεί. Είναι γεγονός ότι περιμέναμε τις περικοπές στον προϋπολογισμό, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η Ομοσπονδία, όμως, θα επιβιώσει γιατί διαθέτει σύγχρονες δομές. Πιστεύω ότι η επαναφορά των κινήτρων στον αθλητισμό σε συνδυασμό με τις διορθωτικές κινήσεις της Ομοσπονδίας θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος