ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ανδρέας Γαρύφαλλος

Μπράβο σε όλους για την πρόκριση

  09.04.2012 08:26       1239

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ο Ανδρέας Γαρύφαλλος. Ο παλαίμαχος παίκτης αλλά και προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφέρθηκε στην πρόκριση των διεθνών, την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα, όπως και την μεγαλύτερη ανάμνησή του από τις συμμετοχές του σε αυτή .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση της «γαλανόλευκης»: «Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η εθνική ομάδα κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες ακόμα μία φορά. Ένα τέτοιο επίτευγμα πάντα είναι δύσκολο και είναι μεγάλη επιτυχία που πραγματοποιήθηκε. Εύχομαι να πάει καλά και στους Ολυμπιακούς».

Για την παρουσία της στο τουρνουά: «Το ότι προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα σημαίνει ότι η πορεία της είναι επιτυχημένη. Η απόδοσή της στα παιχνίδια ήταν πολύ καλή και όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για την πρόκριση.  Μπράβο στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες για την επιτυχία τους».

Για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς: «Δεν έχω γνώμη για τις δυνατότητες των άλλων ομάδων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση. Όμως θεωρώ πως η εθνική έχει τη δυνατότητα να είναι μέσα στην τελική 6άδα».

Για την κορυφαία ανάμνησή του από τους Ολυμπιακούς που συμμετείχε: «Θυμάμαι ιδιαίτερα την τελευταία μου συμμετοχή ως προπονητής στην Ολυμπιάδα της Μόσχας, στην οποία τερματίσαμε στη 10η θέση».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος