ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Μπροστά σε προσφορά αλλά πίσω από τα φώτα...

  06.09.2019 02:53       804

Η κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) πήρε τα εύσημα από την αντίστοιχη ευρωπαΐκή για την καθολική επιτυχία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νεανίδων που γίνεται στο Βόλο.

«Ψάχνουν να μας βρουν ένα ψεγάδι αλλά δεν τα καταφέρνουν» είπε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφερόμενος στους συνεργάτες του, παράγοντες της ευρωπαΐκής ομοσπονδίας, στην οποία κατέχει την θέση του αντιπροέδρου.

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομοσπονδία για τους σπουδαίους αγώνες που πραγματοποιεί στο Βόλο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής του ευρωπαϊκού πόλο, ο ιταλός Τζιάνι Λόντζι.

«Για να δηλώνει κάτι τέτοιο ο κύριος Λόντζι, πράγματι κάτι έχουμε κάνει πολύ καλά. Είναι εξαιρετικά αυστηρός κριτής κάθε διοργάνωσης» συμπλήρωσε ο διευθυντής των αγώνων κύριος Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Που οφείλεται αυτή η επιτυχία;

Ο κύριος Σπηλιωτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα της Ομοσπονδίας, ανέφερε τους λόγους της πετυχημένης εκδήλωσης και στάθηκε ιδιαίτερα σ’ αυτούς οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα φώτα αλλά κυριαρχούν στην προσφορά, άτομα της κοινωνίας του Βόλου, που με κίνητρο την αγάπη και την θέληση για δημιουργικό έργο, αλλά και με σύμμαχο την γνώση, που απορρέει από την παράδοση που έχει η πόλη στην υδατοσφαίριση, εργάζονται άοκνα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Τα πρόσωπα αυτά είναι:

Γιώργος Βλιώρας , πρόεδρος Οργανωτικής επιτροπής
Ζάκος Σαχίνης, υπεύθυνος διατροφών
Τάσος Μαρινάγης, επικεφαλής μετακινήσεων
Έφη Βλιώρα, υπεύθυνη εθελοντών
Βασίλης Ηλιόπουλος, επικεφαλής εθελοντών
Κώστας Κίνης, αναπληρωτής υπεύθυνος Οργανωτικής επιτροπής
Λίνα Τατάκου, υπεύθυνη εγκαταστάσεων
Σταυρούλα Τραγουδάρα, αναπληρώτρια εγκαταστάσεων
Λευτέρης Χατζηστάμος, υπεύθυνος κολυμβητριών.
Δημήτρης Μελαχροινός, αναπληρωτής εγκαταστάσεων
Ελλη Ελευθεριάδου, υπεύθυνη γραμματείας και υποστήριξης
Γιωργος Χρήστου, υπεύθυνος οικονομικών

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ