ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Stoiximan.gr 2o FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP και καλύτερη τερματοφύλακας η Άσλεϊ Τζόνσον: "Αισθάνομαι καταπληκτικά" - Οι τιμητικές πλακέτες

  16.02.2019 16:18       911

Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας του ΝΟ Βουλιαγμένης Άσλεϊ Τζόνσον αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του Stoiximan.gr 2ου Final-4 Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών, καθώς η συνεισφορά της στην κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα της ήταν πολύ σημαντική.

Η Τζόνσον αναδείχθηκε φυσικά και καλύτερη τερματοφύλακας των αγώνων. Η ίδια μας δήλωσε: "Είναι καταπληκτικά στην πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα να κατακτώ τρόπαιο. Παίξαμε όπως θέλαμε και όπως έπρεπε στον τελικό και τα καταφέραμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και είμαστε πολύ χαρούμενες. Τώρα συγκεκντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα επανέλθει δριμύτερος, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμες στις επόμενες κόντρες μας για να διεκδικήσουμε και αυτόν τον τίτλο".

Πρώτες σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκαν μαζί οι Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Άλκηστις Αβραμίδου του Ολυμπιακού με 6 γκολ η κάθεμία.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν από τις απονομές στις κορυφαίες και στην τροπαιούχο του Κυπέλλου Ελλάδα, στη Χίο, η ΚΟΕ τίμησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στη διοργάνωση τους:

Την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνούς, τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταμάτη Καρκατζή, τον Περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Μπουγδάνο, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Χίου Παντελή Καμπούρη, τον Πρόεδρο του ΝΟ Χίου Γιάννη Αναδιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο Χίου και υπεύθυνο του κολυμβητηρίου Νίκο Λαμπρινούδη, καθώς επίσης και τον Μέγα Χορηγό της Ομοσπονδίας Stoiximan.gr, τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιώργος Πατρίκιος. Τιν απονομές έκαναν ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, ο Ταμίας Ηλίας Ξιάρχος και τα μέλη του ΔΣ Άννα Μαρκοπούλου και Δημήτρης Γιακουμάτος.

ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος έκανε την εξής απολογιστική δήλωση για το F-4: "Συγχαρητήρια στους διοργανωτές εδώ στη Χίο για την άψογη διοργάνωση του Final-4. Ειδικότερα σε όσους δούλεψαν, στον πρόεδρο του ΝΟ Χίου, στον Δήμο, στην Περιφέρεια. Η Χίος έχει όραμα και έχει αρχίσει πάλι να γίνεται η κοιτίδα μεγάλων διοργανώσεων και με τεράστια προσφορά στην ελληνική υδατοσφαίριση".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής