ΤΕΧΝΙΚΗ / Βασιλεία Τσιγκόϊα

«Να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω»

  18.06.2014 16:04       1108

Η Βασιλεία Τσιγκόϊα είναι ανάμεσα στους 18 αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων-Νεανίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου.

 Η αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην πρώτη της επαφή με την Τεχνική και καθόρισε τους στόχους της ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης του καλοκαιριού:

«Η πρώτη μου επαφή με το άθλημα της τεχνικής έγινε το 2012. Βλέποντας το, το αγάπησα και αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό. Έκλεισα δύο χρόνια που κολυμπάω Τεχνική. Ο προπονητής μου με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτή μου την προσπάθεια».

Το καλύτερο δυνατό για τη χώρα μας θέλει η αθλήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πλησιάζει: «Είναι τιμή μας να αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου και γενικά ότι μπορώ να τα καταφέρω και να πάω καλά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση παρά το γεγονός ότι είμαι μια τόσο νέα αθλήτρια».

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια δε ξέχασε να ευχαριστήσει τον προπονητή και τους δικούς της ανθρώπους για τη στήριξη τους: «Ο προπονητής και η οικογένεια μου προσπαθούν καθημερινά μαζί με μένα. Με στηρίζουν και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος