ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Θανάσης Χρυσοσπάθης

«Να αποδείξω πως αξίζω την κλήση μου στην Εθνική»

  29.05.2013 16:53       927

Αναδείχθηκε Forthnet Rookie of the year (καλύτερος  αθλητής κάτω των 21 ετών) του  πρωταθλήματος  υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών για το 2012-2013 και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού πόλο σήμερα. Ο λόγος για τον 18χρονο Θανάση Χρυσοσπάθη, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα είδε το όνομά του ανάμεσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Σάκη Κεχαγιά, για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου).

Ο νεαρός πολίστας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, το βραβείο που κέρδισε, αλλά και για την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών:

«Ήταν μια περίεργη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Σε δύο αρκετά κρίσιμα παιχνίδια με Αργοστόλι και Κέρκυρα δεν φανήκαμε συγκεντρωμένοι και χάσαμε την είσοδο μας στα πλέι οφ, που ήταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας για φέτος.

Θεωρώ παρόλα αυτά ότι ήταν επιτυχημένη η χρονιά, διότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έδωσε φέτος χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, πράγμα που ελπίζουμε να συνεχιστεί και του χρόνου.

Για το προσωπικό μου επίτευγμα δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Προσπαθώ να δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου.

Με κάλεσε ο κύριος Κεχαγιάς στην Εθνική ανδρών, κάτι που είναι σπουδαίο για κάθε νέο αθλητή και θα προσπαθήσω να δείξω πως αξίζω είτε τώρα, είτε στο άμεσο μέλλον, να βρίσκομαι στην Εθνική.

Θέλω να συνεχίσω να κάνω όσο καλύτερη προπόνηση γίνεται, ώστε να βελτιώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος