ΤΕΧΝΙΚΗ / Ιωάννα Παναγιωτίδου

«Να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

  17.06.2014 22:48       1182
To Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης  το οποίο  θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Χανίων το διάστημα 26 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου έχει πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αθλητές που θέλουν το καλύτερο δυνατό για τη χώρα ενόψει της  κορυφαίας διοργάνωσης.

Η Ιωάννα Παναγιωτίδου, μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα μεταβεί στην Κρητική πόλη στις  24 Μαΐου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για  την πρώτη της επαφή με το άθλημα αλλά και  τους στόχους της ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης:

«Δεν ασχολήθηκα με την κλασσική κολύμβηση, αντίθετα από αρκετούς αθλητές η ενασχόληση μου άρχισε από την Τεχνική κατευθείαν. Γνωρίζοντας την προπονήτρια μου Βίκυ Τίκλη, η ίδια έκρινε απαραίτητο ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να συνεχίσω να προπονούμαι. Είναι δυναμικό και γρήγορο άθλημα και αμέσως το αγάπησα και συνέχισα».

Η αθλήτρια του ΚΟ Καλαμαριάς θεωρεί ότι η Ελληνική αποστολή έχει τα φόντα για το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Χανιών: «Η διοργάνωση γίνεται στη χώρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σύσσωμοι το καλύτερο δυνατό. Μπορούμε να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας,  να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μετάλλιο τουλάχιστον στα ομαδικά αγωνίσματα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ δύσκολες ομάδες με εξαιρετικούς αθλητές αλλά όταν θέλεις κάτι το καταφέρνεις και εμείς έχουμε θέληση».

Οι ευχαριστίες σε προπονητές και οικογένεια είναι δεδομένες για την κολυμβήτρια του ΚΟ Καλαμαριάς: «Σαφώς ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Είναι δύσκολες οι συγκυρίες και ειδικά η οικογένεια μου έχει να φροντίσει για πολλά.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους προπονητές μου Βίκυ Τίκλη και Παύλο Μπάκα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος