ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κυριάκος Ποντικεας

Να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται

  28.03.2013 08:42       595

Στα λάθη που έκανε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και της στοίχισαν την ήττα (8-9) στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο για την προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Ποντικέας, ενώ έκλεισε αναφερόμενος στην πρεμιέρα(22/7) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει και πάλι μπροστά του τους Μαυροβούνιους:

«Σίγουρα θέλαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά δεν αρκεί απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα και να αξιοποιήσουμε τα λάθη μας γιατί οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια.

Βέβαια είχαμε πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη-παραπάνω με το Μαυροβούνιο κι αυτό μας στοίχισε. Δεν αρκεί μόνο να κάνουμε καλές εμφανίσεις, αλλά πρέπει να αξιοποιούμε και όλες τις ευκαιρίες που μας δίνονται.

Βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα σήμερα. Ουσιαστικά είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα, με ελάχιστες προπονήσεις όλοι οι παίκτες μαζί. Θεωρώ ωστόσο πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και προχωράμε. Εμείς είχαμε την απουσία του αρχηγού μας, του Χρήστου Αφρουδάκη, αλλά και από τους Μαυροβούνιους έλειπαν αρκετοί παίκτες.

 Από την πλευρά μας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις μέχρι το καλοκαίρι και πρέπει να είμαστε πολύ διαβασμένοι για το Μαυροβούνιο, καθώς θα ξαναβρεθούμε αντίπαλοι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη, εκεί όπου δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος