ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ROAD TO TOKYO/ ΔΑΝΑΗ ΚΑΡΙΩΡΗ

«Να δείξουμε το ελληνικό πνεύμα μέσα από την χορογραφία μας»

  12.07.2021 19:50       1140

Πριν από ένα μήνα, στην Βαρκελώνη, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης, έγραψε ιστορία, κερδίζοντας στο Ομαδικό την ιστορική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για πρώτη φορά από το 2004 (τότε συμμετείχε ως διοργανώτρια).

Η Δανάη Καριώρη που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είναι έτοιμη να ζήσει το όνειρο της παρθενικής της συμμετοχής, στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου.

«Νιώθω πανευτυχής που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα είμαι μέλος της πολυπληθής αποστολής του υγρού στίβου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου που καταφέραμε να εκπληρώσουμε αυτόν τον υψηλό στόχο της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα και θα είμαστε η πρώτη ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης που κέρδισε τη πρόκριση. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα και στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε είναι ένα δείγμα ελπίδας και αισιοδοξίας».

Η εμπειρία που θα ζήσει είναι σίγουρα τεράστια, όμως η Δανάη θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο το ελληνικό πνεύμα μέσα από την χορογραφία της Εθνικής μας ομάδας. «Με την ομάδα μου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, να δείξουμε σε όλο το κόσμο το ελληνικό πνεύμα μέσα από τις χορογραφίες μας και τη δύναμη μας να ξεπερνάμε όλες τις αντιξοότητες. Τέλος, εύχομαι να είναι μια αξέχαστη εμπειρία και να το ζήσουμε όσο πιο έντονα και θετικά γίνεται».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ