ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Βλάχος

"Να διατηρήσουμε το προβάδισμα"

  12.02.2016 01:50       893

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών το βράδυ της Τρίτης στις 19:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' προκριματικού ομίλου του World League. Η Εθνική μας ομάδα που ως τώρα μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες παρουσιάζεται ως φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, που δίνει την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του μίλησε για τη δυσκολία του παιχνιδιού, καθώς και για τη σημασία του ώστε η Εθνική μας να διατηρήσει το προβάδισμά της απέναντι στους Ούγγρους.

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας απέναντι στην Ουγγαρία και όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι Ρουμάνοι είναι ένας πολύ αξιόμαχος αντίπαλος και ιδιαίτερα στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ διαφορετικοί. Εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου τόνισε: «Έγιναν δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου».

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή απαρτίζουν οι : Κων/νος Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Μανώλης Σολανάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Δημήτρης Τίγκας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ