ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιώργος Μορφέσης

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

  17.02.2014 12:55       638

Για την Ιμπέρια αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών, όπου αύριο το βράδυ (21.00 ώρα Ελλάδας, RAI SPORT TV) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ιταλίας για την 3η αγωνιστική του Β’ προκριματικού Ομίλου της Ευρώπης στο Γουόρλντ Λιγκ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η απουσία της Τσουκαλά λόγω τραυματισμού, είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Θέλω τα κορίτσια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αν αυτό συνδυαστεί με νίκη, τότε θα είναι σπουδαίο. Το σημαντικό είναι πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα όλα τα κορίτσια της αποστολής, για να κερδίσουν εμπειρίες αλλά και για να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην εθνική ομάδα».

Στο πλεονέκτημα που έχει η Ιταλία, λόγω έδρας στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία πιστεύει ότι η νίκη είναι εφικτή: «Το αυριανό παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο μας αγώνα κόντρα στις Ιταλίδες, τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε ήταν πολύ νωρίς και ήμασταν απροετοίμαστες. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στο προηγούμενο παιχνίδι για το Γουόρλντ Λίγκ με την Ουγγαρία και αυτό αποδεικνύει την καλή μας κατάσταση. Η έδρα της Ιταλίας είναι σαφώς κάτι που μας προβληματίζει, αλλά εμείς δεν έχουμε άγχος γι’ αυτό και θεωρώ οτι μπορούμε να πάρουμε την νίκη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος