ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Mάκης Μικέδης

«Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

  08.05.2014 15:41       921

Η κλήρωση για το Φάιναλ Φόρ έφερε την ομάδα του ΝΟ Χίου αντιμέτωπη με το ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο προπονητής της ομάδας Μάκης Μικέδης, αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι με το ΝΟΒ χρίζοντας παράλληλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τον Ολυμπιακό:

«Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα καθώς θα απουσιάσει ο Μπεριστιάνος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Ντούλος, που θα αγωνιστεί απροπόνητος εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα έχει μείνει μισή και αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά μας με τη Βουλιαγμένη διότι εκείνη βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Εμείς θα προτιμούσαμε να αγωνιστούμε με τον Νηρέα αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη πρόκριση στο τελικό. Η λογική ''λέει'' Ολυμπιακό καθώς βρίσκεται σε φόρμα και αυτό αποδείχτηκε και στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αγωνίζεται εξίσου καλά και στην Ευρώπη και είναι δύσκολο για όλους τους υπόλοιπους να τον αντιμετωπίσουν. Βέβαια τα φαβορί φαίνονται στη πισίνα όπου ελπίζω να πραγματοποιηθούν αξιόλογοι αγώνες και τις δύο ημέρες».

Ο Γιάννης Γαβαλάς αρχηγός της ομάδας του ΝΟ Χίου τόνισε από την πλευρά του «Είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστούμε από τη στιγμή που είμαστε έναν ολόκληρο μήνα χωρίς προπόνηση. Είναι δύσκολη για μάς η προπόνηση από τη στιγμή  που πολλοί παίχτες μας έχουν υποχρεώσεις στην Αθήνα. Θα δουλέψουμε όσο μπορούμε και θα παλέψουμε με τη ψυχή μας για τη νίκη όπως κάνουμε από την αρχή της σαιζόν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος