ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Άρης Γρηγοριάδης

«Να έχω μία καλή παρουσία»

  29.02.2012 13:37       1106

Με αφορμή την παρουσία του στο VII Circuit της Μαδρίτης, ο Άρης Γρηγοριάδης (ΦΩΤΟ) μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους του στο άμεσο μέλλον:

«Το μίτινγκ της Μαδρίτης θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία παίρνω μέρος. Θέλω να έχω μία καλή παρουσία, η οποία να είναι κοντά στα ρεκόρ μου. Στο κολυμβητήριο της Μαδρίτης έχω αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα πολύ καλό και σύγχρονο κολυμβητήριο. Θα προσπαθήσω για μία επίδοση κοντά στα 54’’ στα 100μ του ύπτιου. Όσον αφορά το μετάλλιο, είναι πάντα ένας στόχος μου. Αν έρθει ένας καλός χρόνος θεωρώ πως μπορώ να το πετύχω».

Το πρόγραμμα για τη  συνέχεια είναι «πλούσιο» για τον Έλληνα κολυμβητή: «Έπειτα ακολουθεί το πανευρωπαϊκό. Θέλω να συμμετάσχω στον τελικό. Από κει και πέρα θα προσπαθήσω για κάποιο μετάλλιο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Στη συνέχεια ακολουθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου. Για την προετοιμασία μου θα αποφασίσω μετά την Μαδρίτη».

Ο διεθνής αθλητής αναφέρθηκε και στην Ολυμπιάδα, λέγοντας ότι: «Είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση. Υπάρχουν πολλοί ικανοί αθλητές του κορυφαίου επιπέδου, γεγονός που δημιουργεί απίστευτο συναγωνισμό. Θα επιδιώξω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ, το οποίο ελπίζω να είναι αρκετό ώστε να είμαι στον τελικό. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου».

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος