ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ROAD TO TOKYO/ ΜΑΡΙΑ ΑΛΖΙΓΚΟΥΖΗ- ΚΟΜΗΝΕΑ

«Να φανώ αντάξια της μεγάλης αυτής τιμής»

  12.07.2021 20:43       1408

Η Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα μετά από χρόνια στο άθλημα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης και επί σειρά ετών στέλεχος της Εθνικής ομάδας, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και ετοιμάζεται να πάρει μέρος στην πρώτη της Ολυμπιάδα.

Νιώθει μεγάλη τιμή, που είδε τους κόπους της να «καρποφορούν» και θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

«Το όνειρο μου, όπως και το όνειρο κάθε αθλητή, ήταν να συμμετάσχω στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νιώθω ύψιστη τιμή και υπερηφάνεια που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου σε αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και μόνο το ότι θα λάβω μέρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα στους συγκεκριμένους, στο Τόκιο, οι οποίοι θα αποτελέσουν ιστορική στιγμή στον αθλητισμό, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες θα πραγματοποιηθούν. Επίσης είναι η πρώτη φορά όπου η Ελλάδα θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το ομαδικό, μετά το 2004 όπου μετείχε ως διοργανώτρια χώρα, γεγονός που καθιστά την συγκεκριμένη συμμετοχή της Ελλάδας ιστορική στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να φτάσουμε υγιείς στο Τόκιο και υπόσχομαι να φανώ αντάξια αυτής της μεγάλης τιμής που μου δόθηκε, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα επίπεδα».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ