ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ναταλία Μασιούκ

Να φέρουμε και άλλα παιδιά κοντά στο άθλημα

  12.03.2012 18:25       1368

Η προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟ Βουλιαγμένης, Ναταλία Μασιούκ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον σύλλογο, αλλά και την ελπίδα της να φέρουν, αυτήν και η ομάδα της, περισσότερα νέα κορίτσια στην συγχρονισμένη κολύμβηση. Τέλος, δείχνοντας μεγάλη αθλητική παιδεία, συνεχάρη τον ΑΝΟ Αργυρούπολης για την επιτυχία του στο Σόλο και το Ντουέτο.

«Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε αρκετά για την κατάκτηση, και στο τέλος το καταφέραμε. Όλο το προηγούμενο διάστημα προπονούμασταν για αυτόν τον σκοπό. Είναι ταυτόχρονα και ψυχική ικανοποίηση για εμάς.» είπε η προπονήτρια για να συνεχίσει «Το κλειδί της επιτυχίας είναι η δουλειά, όπως είπα. Αλλά φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως στον ΝΟΒ έχω την ίδια ομάδα, κατά το ήμισι, με εκείνη που είχα στον Πανελλήνιο. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε μαζί και αυτό είναι που βοηθάει. Φυσικά, έχουμε προσθέσει και νέα παιδιά στον χώρο, χτίζοντας παράλληλα και μια δεύτερη ομάδα. Πρέπει μετά από αυτή μας την επιτυχία να φέρουμε και άλλα παιδιά κοντά στην ομάδα μας και το άθλημα γενικότερα».

Για τον ΑΝΟ Αργυρούπολης: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές αθλήτριες. Αυτό οφείλεται, βέβαια, στην προπόνηση που κάνουν μαζί με την Ναταλία Τσερνέσκα, σε ολυμπιακό επίπεδο. Όμως δεν είναι μόνο το ντουέτο και το σόλο που θα χαρίσουν ένα πρωτάθλημα. Περισσότερο απ’ όλα μετράει το ομαδικό, και εκεί επικρατήσαμε. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να πω συγχαρητήρια στην Ναταλία (σ.σ Τσερνέσκα)και τις αθλήτριές της».

(φωτογραφία από την απονομή του ΝΟΒ)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος