ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Μιχάλης Φαφαλής

«Να η ευκαιρία!»

  22.03.2013 18:38       1184

Σε τρία μίτινγκ των φετινών World Series Καταδύσεων θα δώσουν το παρόν οι Μιχάλης Φαφαλής και Στέφανος Παπαρούνας, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλησε να καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής των αθλητών στους συγκεκριμένους αγώνες. Το δίδυμο θα λάβει μέρος στο αγώνισμα των τριών μέτρων συγχρονισμένων καταδύσεων, στα τουρνουά της Μόσχας (26-28 Απριλίου), της Γκουνταλαχάρα (17-19 Μαϊου) και του Μέξικο Σίτι (24-26 Μαϊου).

 Η πρόσκληση αυτή της ΦΙΝΑ, χαροποίησε ιδιαίτερα τους δύο καταδύτες, αφού τους βοηθά στην προετοιμασία τους εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, το ερχόμενο καλοκαίρι.  Ο Μιχάλης Φαφάλης μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας γι’ αυτή τη θετική εξέλιξη:

«Είναι μια κίνηση από πλευράς ΦΙΝΑ η οποία μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Με τη συμμετοχή μας σε αυτά τα μίτινγκ, θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης τον Ιούλιο. Προχωράμε πια θετικά και υπάρχει πίστη πως μπορούμε να πάμε ψηλά παρά τις αντιξοότητες.

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος σ’ αυτούς τους αγώνες. Το βλέπουμε ως μία πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τους εαυτούς μας για να δούμε που βρισκόμαστε εν όψει καλοκαιριού. Όσον αφορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, δε μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για κάποιο υψηλό στόχο. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος