ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

«Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη»

  06.05.2021 13:06       1971

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι ένα από τα 12 κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η πιο έμπειρη και επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια θα λάβει μέρος στο τεχνικό και ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο, ενώ θα συμμετάσχει και στο κόμπο μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της.

Η Ευαγγελία, που στοχεύει σε μία τρίτη παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διεκδικήσει την πρόκριση τον Ιούνιο στο προολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη, δηλώνει αισιόδοξη για μία αξιοπρεπή παρουσία της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τονίζει:

«Επιτέλους φτάσαμε στον πρώτο αγώνα μετά από δυο ολόκληρα χρόνια. Ανυπομονούμε να πάμε στην Βουδαπέστη και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στην σπουδαία αυτή διοργάνωση. Είμαστε αισιόδοξες ότι μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την χώρα μας. Εγώ θα παρουσιάσω το πρόγραμμα στο σόλο και τα υπόλοιπα κορίτσια στο κόμπο. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο αγώνας αφού συνιστά την μοναδική πρόβα τζενεράλε πριν το προολυμπιακό τουρνουα που θα γίνει τον Ιούνιο στην Βαρκελώνη. Είναι πολύ σημαντική η εικόνα που θα δείξουμε στην Βουδαπέστη γι αυτό και είμαστε πολύ συγκεντρωμένες στον στόχο. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν πάντα ένας μεγάλος αγώνας και μια προτεραιότητα. Εύχομαι σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία και να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ