ΤΕΧΝΙΚΗ / Δημήτρης Διαθεσόπουλος

«Να κρατήσουμε στο καλεντάρι τις διοργανώσεις που κάνουμε κάθε χρόνο»

  26.09.2013 14:57       1123

Στο Εδιμβούργο βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, για να παραστεί στην συνεδρίαση της COMEN (Μεσογειακή Ομοσπονδία), όπως επίσης και στη γενική συνέλευση της LEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία), που θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις συνεδριάσεις στην πρωτεύουσα της Σκωτίας : «Στη συγκρότηση των νέων επιτροπών, που θα ισχύσουν για μία τετραετία, θα προταθούν άτομα από την Ελλάδα και θα εκτιμηθεί ο ρόλος και το έργο των ατόμων που υπηρέτησαν την μέχρι τώρα επιτροπή. Στόχος είναι, επίσης να βάλουμε στο καλεντάρι της νέας περιόδου διοργανώσεις που κάνουμε κάθε χρόνο, όπως τα τουρνουά «Σαμαρτζίδης», «Θέτις», «Βικέλας» και όλα τα κολυμβητικά μίτινγκ που κάνουμε στην κολύμβηση».

Ο ταμίας της ΚΟΕ και πρόεδρος της επιτροπής αθλημάτων της CMAS, Ηλίας Ξιάρχος βρίσκεται εξάλλου από σήμερα στη Γενεύη, συνοδευόμενος από το μέλος της επιτροπής της τεχνικής κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Γιώργο Καρετζόπουλο. Ο κ. Ξιάρχος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη συνεδρίαση της επιτροπής της τεχνικής κολύμβησης, τονίζοντας:  «Στη συνεδρίαση της επιτροπής της τεχνικής κολύμβησης θα συζητηθούν αλλαγές κανονισμών, ενώ θα τροποποιηθούν προγράμματα του αθλήματος. Κυρίως οι αλλαγές θα αφορούν τις μεγάλες αποστάσεις».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ
Νίκος Χαραλαμπόπουλος