ΤΕΧΝΙΚΗ / Γωγώ Φυρίγου

«Να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα»

  03.02.2013 00:41       1329

Δηλώσεις αναφορικά με την ημερίδα Καταδύσεων για τις κατηγορίες Α’, Β’ και Γ’ έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και η Γωγώ Φυρίγου. Η διευθυντής του αθλήματος αναφέρθηκε στη διοργάνωση, αλλά κυρίως στα προβλήματα που επικρατούν στο χώρο που η ίδια «υπηρετεί»:

«Είναι ακόμα πρόωρο να κάνω σχόλια για την τεχνική αρτιότητα και την αποτελεσματικότητα των παιδιών. Η αριθμητική συμμετοχή ήταν μέτρια, γιατί αρκετοί από τους αθλητές λόγω των καιρικών συνθηκών ήταν άρρωστοι και δεν ήρθαν. Επίσης, δεν κατέβηκαν αθλητές από την Θεσσαλονίκη λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν η πρώτη ημερίδα που κάναμε για το 2013. Έχουν ακυρωθεί άλλες δύο (13-14/12, 26-27/1) ως τώρα, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των κολυμβητηρίων. Το κλειστό του Αγίου Κοσμά για παράδειγμα, πρέπει να ανανεωθεί. Η Ομοσπονδία κι εμείς που αγαπάμε τον χώρο, προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα. Επόμενη διοργάνωση είναι το Κύπελλο Άνοιξης τον Απρίλη. Άλλο ένα πλήγμα είναι ότι ακυρώθηκε και το Βεργίνα Καπ. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του για να κάνουμε κάποιους άλλους αγώνες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος