ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ν. Νιαγκουάρα

«Να μπαίνω στην πισίνα και να ευχαριστιέμαι το άθλημα»

  28.02.2012 16:49       1475

Με ένα πλατύ χαμόγελο, η κολυμβήτρια Νέρι Νιαγκουάρα (ΦΩΤΟ), μας μίλησε για τους αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχει σε λίγες μέρες στην Μαδρίτη. Η χαρά της για την επιστροφή της στο άθλημα είναι μεγάλη, και αυτό δεν κρύβεται.

Η 29χρονη κολυμβήτρια, αγωνίστηκε έπειτα από πέντε χρόνια στο Χειμερινό ΟΠΕΝ της Λάρισας, πριν από λίγες μέρες, και δεν έπιασε το όριο για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, όριο που θα την έστελναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τα γαλανόλευκα.

Αρχικά, η Νιαγκουάρα αναφέρθηκε στο επίπεδο της φυσικής της κατάστασης που διαθέτει αυτή τη στιγμή. Φυσική κατάσταση που εξέπληξε και την ίδια. «Είναι φυσικό όταν είσαι τόσο πολύ καιρό έξω από το νερό, η φυσική σου κατάσταση να πέφτει και να μην  είναι η ίδια όπως πριν. Παρ’ όλα αυτά, για να πω την αλήθεια μου εξεπλάγην και η ίδια με το επίπεδο μου σε αυτόν τον τομέα. Περίμενα να βρίσκομαι κάπου χαμηλότερα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα κυνηγήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς, η νεαρή αθλήτρια γέλασε δυνατά και είπε «Δεν πάω για να σπάσω το όριο. Θέλω να μπαίνω στην πισίνα και να ευχαριστιέμαι το άθλημα. Το όριο, είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου. Απουσίαζα τόσο καιρό από τον χώρο και είναι κάτι που ευχαριστιέμαι να κάνω. Ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει».