ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Στέφανος Λέανδρος

«Να προσπαθήσουμε για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί»

  04.08.2013 18:26       705

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση στην Εθνική πόλο Γυναικών, Στέφανος Λέναδρος, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την πορεία των κοριτσιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, αλλά και για το μέλλον αυτής της ομάδας:

«Λάβαμε μέρος σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο ουσιαστικά αποδείξαμε έμπρακτα ότι ανήκουμε ακόμα στο γκρουπ των κορυφαίων ομάδων. Ένα γκρουπ 10 περίπου ομάδων, στο οποίο κάλλιστα, ανάλογα πάντα με τη μέρα, μπορεί να κερδίσει η μία την άλλη και να διεκδικήσει μετάλλια ή τίτλους. Πιστεύω ότι όσο περνούσαν οι αγώνες, δείχναμε όλο και καλύτερα στοιχεία σαν ομάδα, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου χάσαμε στα πέναλτι την πέμπτη θέση από την χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου.

Τα αποτελέσματα καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της μεγάλης προσπάθειας που πρέπει να γίνει στη συνέχεια, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σαν ομάδα. Η ανανέωση που έγινε ήταν μεγάλη και τέτοιου είδους αλλαγές απαιτούν χρόνο και πολλή δουλειά από όλους. Θεωρώ, όμως, ότι δείξαμε πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος