ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Νίκος Κραουνάκης

«Να συνεχίσουμε έτσι»

  07.02.2014 20:52       848

ΦΩΤΟ: ο Νίκος Κραουνάκης,τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ

ΦΩΤΟ: Η δεκατριάχρονη Νικολέτα Παυλοπούλου

Το πανελλήνιο ρεκόρ της 13χρονης Νικολέτας Παυλοπούλου με χρόνο 01:14:15 στα 100μ πρόσθιο στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β’, ξεχώρισε μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής μέρας των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης που διεξάγονται στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η δεκατριάχρονη Νικολέτα μίλησε στην  ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το ρεκόρ που σημείωσε : « Είμαι πολύ χαρούμενη για το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχα. Δούλεψα πολύ σκληρά γ’ αυτό και νομίζω ότι μου άξιζε. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το δείχνει η επίδοση μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους προπονητές και τους φίλους για τη βοήθεια και τη στήριξη τους».

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις και τη μεγάλη συμμετοχή των κολυμβητών εμφανίστηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Νίκος Κραουνάκης. Ο ίδιος τόνισε: «Η πρώτη αγωνιστική μέρα των Χειμερινών Αγώνων, κύλησε με έναν τρόπο που μας ικανοποιεί. Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, καθώς 400 παιδιά αγωνίστηκαν,  από τα οποία τα μισά ήταν πέρυσι στα  προαγωνιστικά. Οι επιδόσεις που έγιναν είναι σε υψηλό επίπεδο και δίνουν στα παιδιά εμπειρίες. Πρέπει να επισημάνουμε το πανελλήνιο ρεκόρ που σημειώθηκε από την 13χρονη Νικολέτα Παυλοπούλου. Είναι μια εξαιρετική κολυμβήτρια και ελπιδοφόρα, από την οποία μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και τις δύο μέρες που ακολουθούν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος