ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Έλενα Κούβδου

Να συνεχίσουμε εξίσου καλά

  16.04.2012 22:09       1032


Η πρεμιέρα της Εθνικής μας κόντρα στον Καναδά, ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση επικράτησαν με 23-4 της Βραζιλίας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε η τερματοφύλακας της ομάδας, Έλενα Κούβδου, η οποία αναφέρθηκε στο εύκολο έργο κόντρα στην Βραζιλία, αλλά και το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Καναδά, που μπορεί να κρίνει ακόμη και την πρωτη θέση του ομίλου.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Βραζιλία: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στις Βραζιλιάνες. Όμως σε αυτό οφείλεται και η προετοιμασία που έχουμε κάνει σαν ομάδα. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε παρακολουθήσει παιχνίδια των αντιπάλων μας, ώστε να είμαστε έτοιμες».

Για την  συνέχεια και το παιχνίδι κόντρα στον Καναδά: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πάμε μόνο για να το κερδίσουμε. Όλες οι ομάδες είναι κοντά, και αυτό φάνηκε και από την ισοπαλία του Καναδά με την Ολλανδία, όμως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε εξίσου καλά, με την νίκη να είναι ο στόχος μας».

Για την αντικατάστασή της από την βενιαμίν της ομάδας, αλλά και συγκατοίκου της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, Χρυσής Διαμαντοπούλου δήλωσε: «Η Χρυσή είναι ένα μεγάλο ταλέντο της ελληνικής υδατοσφαίρισης και αυτό έχει φανεί. Δεν της είπα κάτι συγκεκριμένο την στιγμή της αλλαγής μας. Δεν χρειαζόταν να της πω κάτι άλλωστε. Δεν την φοβάμαι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος