ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Χρήστος Αφρουδάκης

«Να τεθούν οι βάσεις για σωστή δουλειά»

  05.10.2012 14:30       937

Στον Α’ Όμιλο μαζί με την Τουρκία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, σύμφωνα με το πρόγραμμα των προκριματικών του φετινού Γουόρλντ Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι η Τουρκία στον εντός έδρας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 και ακολουθεί το παιχνίδι στο Μαυροβούνιο στις 3/11. Έπειτα, η Εθνική μας υποδέχεται την Κροατία στις 30/1 και ολοκληρώνεται ο Α’ γύρος του Ομίλου.

Ο Β’ γύρος ξεκινά με ταξίδι στην Τουρκία (2/2) για τους διεθνείς μας. Από εκεί και πέρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα το Μαυροβούνιο στις 27/3 και την Κροατία στην έδρα της στις 30/3.

Ένας εκ των διεθνών μας, ο Χρήστος Αφρουδάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας δύσκολη την κλήρωση του φετινού Γουόρλντ Λιγκ:

«Το Γουόρλντ Λιγκ αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια καλή χρονιά. Ωστόσο, πρόκειται για μια σχετικά δύσκολη κλήρωση, καθώς έχουμε μπροστά μας ομάδες όπως η Κροατία και το Μαυροβούνιο», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος περιφερειακός και συνέχισε:

«Από την πλευρά μου, θα πω το ίδιο που είπα και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το σημαντικό είναι να τεθούν οι βάσεις και να γίνει μια αξιόλογη επιλογή προπονητή, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο και να δουλέψουμε σωστά. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, οι οποίες έχουν επηρεάσει και την Κολυμβητική Ομοσπονδία, αλλά το βασικό είναι να κινούμαστε γρήγορα για να αποκτήσουμε αβαντάζ και να είμαστε πιο μπροστά χρονικά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος