ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Χρήστος Αφρουδάκης

«Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος»

  16.05.2013 17:16       699

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα διεκδικήσει το επόμενο διήμερο στη Λαμία το «repeat», την κατάκτηση δηλαδή και του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης Ανδρών, του τροπαίου που πέρυσι άνοιξε το δρόμο για το ντάμπλ από την ομάδα του Λαιμού.

Ο πολύπειρος περιφερειακός του ΝΟΒ, Χρήστος Αφρουδάκης, αναφέρθηκε στον αντίπαλο του αθηναϊκού συλλόγου στα ημιτελικά, τον εξαιρετικό φέτος ΝΟ Αργοστολίου, αλλά και στη μάχη του τελικού, που εκτός απροόπτου θα βρει Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό να μάχονται για το τρόπαιο:

«Δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις σε έναν νοκ-άουτ αγώνα, και αν ο αντίπαλος είναι  υποδεέστερος σε ποιότητα και μονάδες. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Αυτά τα ματς πρέπει να τα διαχειριστείς σαν τελικό, ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος έχει κάνει μια τόσο καλή χρονιά, όπως το Αργοστόλι. Το Κύπελλο Ελλάδας εξάλλου σε όλα τα αθλήματα έχει καθιερωθεί ως ο θεσμός των εκπλήξεων.

Από εκεί και πέρα, ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που κρίνει έναν τίτλο που θέλουμε και εμείς πολύ, αλλά και ο Ολυμπιακός που θα είναι πιθανότατα ο αντίπαλος μας εκεί. Ελπίζω οι αθλητές στο νερό να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα και να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος