ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΧΟΥΜΑΣ

«Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά»

  11.12.2015 16:17       2266

Διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (12-13/12) οι ημερίδες κολύμβησης των προαγωνιστικών ηλικιών στον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη (στην Νέα Σμύρνη αναβλήθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπόρεσαν να επιδιορθωθούν).

Ο τεχνικός συμβουλος κολύμβησης στην ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, σε δηλώσεις του αναφορικά με τους εν λόγω αγώνες τόνισε ότι θα είναι ένα «τεστ» για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, αλλά και για τους προπονητές τους:

«Οι ημερίδες αυτές αποτελούν ένα «τεστ» για τα νέα παιδιά που θα συμμετάσχουν και πρέπει να χαρούν την προσπάθεια. Ουσιαστικά αποτελούν τους πρώτους αγώνες για τις ηλικίες αυτές και θα είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά που συμμετέχουν να ευχαριστηθούν την προσπάθεια, αλλά και για τους προπονητές τους, οι οποίοι θα μπορούν να εντοπίσουν τα λάθη και να ρυθμίσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα. Επίσης, μιας και αναφερόμαστε σε τέτοιες ηλικίες (9-12 ετών), θα είναι μια ευκαιρία και για τους γονείς των παιδιών να μπουν στην διαδικασία της αγωνιστικής χρονιάς και να είναι στο πλευρό τους. Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ