ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Γιώργος Κατσαρός

«Να βοηθήσουμε τους αθλητές από την επαρχία»

  06.04.2016 14:36       2984

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στη Λεμεσό της Κύπρου οι πολυεθνείς αγώνες Παίδων και Κορασίδων, με την ελληνική αποστολή να κατακτά συνολικά έντεκα (11) μετάλλια.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος ταξίδεψε στη Λεμεσό μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος σχολίασε την παρουσία των Ελλήνων κολυμβητών στην πολυεθνή αυτή συνάντηση και έκανε έναν απολογισμό της διοργάνωσης:

«Κατ’ αρχάς, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και οι Κύπριοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στο να την πραγματοποιήσουν όσο πιο καλά γινόταν. Η αποστολή μας αποτελείτο από νεαρούς αθλητές και το επίπεδό τους δείχνει να είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τα παιδιά από την επαρχία έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και θεωρούμε πως και στις επόμενες διοργανώσεις θα έχουν ανάλογες επιδόσεις. Όμως, για να συμβεί αυτό πρέπει και η πολιτεία και η ίδια η Κολυμβητική Ομοσπονδία και οι υπόλοιποι φορείς να συμβάλλουν και να βοηθήσουν αυτούς τους αθλητές να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να μην τους παραμελήσουν. Επίσης, από αυτή τη Βαλκανιάδα έλειψαν από ελληνικής πλευράς και ορισμένοι καλοί κολυμβητές λόγω ασθένειας, όπως η Νικολέτα Παυλοπούλου, η οποία θεωρώ πως αν είχε αγωνιστεί θα είχε κατακτήσει κάποια μετάλλια. Ο συνολικός μας απολογισμός ήταν έντεκα (11) μετάλλια  και αρκετές καλές επιδόσεις».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ