ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / Πέτρος Φυρίγος

«Νέες εμπειρίες»

  23.06.2015 15:48       1132

Για τη Ρωσία αναχωρεί αύριο η ελληνική αποστολή καταδύσεων, που απαρτίζεται από τους  Νίκο Μόλβαλη και Ανδρόγεω Σαμψάκη-Μπακόπουλο, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο για το Ευρωπαϊκό Νέων Β' κατηγορίας.

Ο κ. Φυρίγος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Αύριο φεύγουμε για τη Ρωσία, ώστε να πάρουμε νέες εμπειρίες, μετά την ικανοποιητική, σύμφωνα με τα δεδομένα της χώρας μας, παρουσία μας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού. Στόχος μας είναι οι 12άδες και οι τελικοί των αγωνισμάτων, στα οποία θα πάρουμε μέρος. Το τονίζω κάθε φορά, η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει, το άθλημά μας έχει πολλές δυνατότητες και δε νοείται, ενώ βλέπουμε εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, να προετοιμαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες. Οφείλουμε να δίνουμε κίνητρα σε αυτά τα παιδιά».

Ο Στέφανος Παπαρούνας και η Ελένη Κατσούλη αναχωρούν αύριο για τη Μαδρίτη, για να μετάσχουν σε αγώνα της σειράς των FINA Cup, συνοδευόμενοι από των άμεσο συνεργάτη του κ. Φυρίγου, Θωμά Μπίμη.

Ο Πέτρος Φυρίγος μιλώντας για την παρουσία των δύο καταδυτών μας στη διοργάνωση τόνισε: «Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, καθώς τα δύο παιδιά θα βρίσκονται στο Καζάν, εκεί όπου στοχεύουμε τη 12αδα, που δίνει την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Είναι ένα τεστ για να ισορροπήσουμε τις δυνάμεις μας, εν μέσω της σκληρής προετοιμασίας και του καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσουμε στο Καζάν, 11-19 Ιουλίου, πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ