ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Νέες καλές ατομικές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη

  20.07.2018 22:44       1888

Με νέες πολύ καλές ατομικές επιδόσεις από τους νεαρούς κολυμβητές συνεχίστηκε την Παρασκευή (20/7) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα, για μια ακόμη ημέρα μπορεί να μην καταγράφηκε κάποια πανελλήνια επίδοση όμως υπήρξαν αρκετοί αθλητές οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτώ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

"Μπορούμε να πούμε ότι και σήμερα οι επιδόσεις των κολυμβητών κυμάνθηκαν σε εξαιρετικά επίπεδα. Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για τη διεξαγωγή των αγώνων και είδαμε ξανά πολύ καλούς ατομικούς χρόνους με αρκετούς αθλητές να κάνουν ατομικά ρεκόρ. Είναι γεγονός ότι ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και επίσης είδαμε και αρκετούς νέους αθλητές να πρωταγωνιστούν και να διακρίνονται, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον πυρήνα του αθλήματος τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και κάθε μέρα το επίπεδο είναι και πιο υψηλό", σημείωσε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βαγγέλης Βούλτσος. 

Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες μετέχουν 975 κολυμβητές / τριες συνολικά.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ