ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη - ανάσα για το Παλαιό Φάληρο, 11-6 τον ΟΦΘ NEOTEX

  15.12.2018 21:14       655

Πολύτιμη νίκη στην έδρα του πέτυχε το Παλαιό Φάληρο στη μάχη που δίνει για αποφυγή των πλέι άουτ. Οι Φαληριώτες επιβλήθηκαν με 11-6 του ουραγού ΟΦΘ NEOTEX, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, το βράδυ του Σαββάτου (15/12) και έφτασαν στους 9 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, νεύρα και αποβολές, οι παίκτες του Τεό Λοράντου πήραν μια σημαντική διαφορά (5-1) στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο ΟΦΘ μείωσε σε 6-5 στις αρχές του τρίτου. Στο 3.13 της τρίτης περιόδου, όμως, ο Β. Αληχανίδης του ΟΦΘ αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία και το Φάληρο είχε 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω.  Ο βοηθός προπονητή των Θεσσαλονικέων Γιάννης Παπαγιαννάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έφυγε, ενώ αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο Βαχαρέλης. Το Φάληρο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και ξέφυγε με 8-5 και έφτασε στην άνετη νίκη στο φινάλε, με το τελικό 11-6.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 3.13 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 8 του ΟΦΘ κ. Αληχανίδης Βασίλης για βιαιοπραγία. Στον ίδιο χρόνο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 12 του ΟΦΘ κ. Βαχαρέλης Γεώργιος λέγοντας στον αλυτάρχη του αγώνα "μας έχετε γ...". Επίσης στον ίδιο χρόνο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΟΦΘ κ. Παπαγιαννάκης Ιωάννης, καθώς απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: "Τί είναι αυτά που σφυρίζετε ρε π..."

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΦΘ NEOTEX 11-6

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 3-2, 3-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 4, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 2, Αλεξίου 1, Τρούλος 2, Μοσχοβέλης, Δήμου 1, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Αθυμαρίτης.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φαρσαρής, Δανιήλ, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 2, Γιώρτσιος 1, Φοροτζίδης Χρ., Παυλίδης, Αληχανίδης Βασ. 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης Ρ., Παπαμανωλιουδάκης.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής