ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη - ανάσα για τον ΝΟ Χανίων, 9-6 τον ΠΑΟΚ

  19.02.2020 16:26       617

Πολύτιμη νίκη, με την οποία παίρνει βαθμολογική ανάσα (15 β.) και ελπίζει βάσιμα στην αποφυγή των πλέι άουτ, πέτυχε ο ΝΟ Χανίων στην έδρα του, καθώς επιβλήθηκε επί του ΠΑΟΚ με 9-6 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Χανιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα και πήραν προβάδισμα το οποίο στις αρχές της τρίτης περιόδου έφτασε μέχρι και στα πέντε γκολ (7-2). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τρία γρήγορα γκολ στο τέλος της τρίτης και στην αρχή της τέταρτης περιόδου μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι (7-5), όμως ο ΝΟΧ είχε τις απαντήσεις και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Οι φιλοξενούμενοι αέμειναν στους 12 βαθμούς, αλλά κράτησαν τη διαφορά με την οποία είχαν κερδίσει το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη (14-9) και ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ 9-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 1-1, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίσεβιτς 2, Σαρτζετάκης, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αποστολάκης 1, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 2, Προσινικλής Ν., Παπαδόπουλος Δ., Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος Ι. 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Μουρατίδης, Νικολαΐδης Ι.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής