ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Νίκη ελπίδας αποφυγής των πλέι άουτ για τον ΝΟ Χίου στα Ιλίσια, 11-8 τον Ηλυσιακό

  18.03.2023 16:49       707

Σημαντική νίκη τόνωσης ηθικού και επλίδας αποφυγής των πλέι άουτ πέτυχε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο ο ΝΟ Χίου, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού με 11-8, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 πόλο Ανδρών και συγκεκριμένα για τον Όμιλο G2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα ανέβηκε στους 25 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος Ηλυσιακός του Τάσου Σχίζα παρέμεινε στους 10. Με μια αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, ο ΝΟ Χίου χρειάζεται ακόμη μια νίκη και συνδυασμό αρκετών αποτελεσμάτων για να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Οι Χιώτες είχαν το πάνω χέρι από το δεύτερο οκτάλεπτο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Νίκος Καρακάσης με 4 γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-11

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-4, 1-3, 4-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης 3, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Αράι 1, Τσιστράκης, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης, Αλευρόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 1, Παππάς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 4, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Καρακούρος Ι., Αμπάζης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Παντελής

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής