ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Νίκη επί της Λευκορωσίας με 14-9 η Εθνική μας

  06.09.2012 13:59       924

Η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών κέρδισε, όπως αναμενόταν, το υποδεέστερο συγκρότημα της Λευκορωσίας (την είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι του Ομίλου) με 14-9 και έτσι το σαββατοκύριακο θα διεκδικήσει στη γαλλική πόλη Ρουσιγιόν μια θέση ανάμεσα στις 9-12 της τελικής κατάταξης.

Τα 8λεπτα: 4-1, 1-2, 4-3, 5-3

Τα γκολ για την Ελλάδα: Αλβέρτης 3, Χατζηγούλας 2, Δερβίσης 2, Λουϊζίδης 2, Καζάζης 2, Βελώνιας 1, Μαρινάγης 1, Σολανάκης 1

Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός ότι ο Χρυσοσπάθης τέθηκε εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής θα είναι στις 14:30 με αντίπαλο την νικήτρια του αγώνα Ρουμανία – Τουρκία που διεξάγεται σε λίγες ώρες στο Ρουσιγιόν.

Περικλής Δαμάσκος: «Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Σε όποια κατάσταση και να βρισκόμαστε, καλή ή κακή, απέναντι σε ομάδα σαν την Λευκορωσία δεν μπορεί να χάνουμε. Ήταν μια ομάδα υποδεέστερη από εμάς και κερδίσαμε εύκολα. Ο στόχος μας  είναι να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και βέβαια να ασχοληθούμε με τα συμπεράσματα αυτής της διοργάνωσης και να δούμε πως θα βελτιώσουμε τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος