ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη για το Παλαιό Φάληρο 6-5 τον Πανιώνιο

  22.02.2014 20:27       847

Το Παλαιό Φάληρο πήρε τη νίκη στην έδρα του με 6-5 κόντρα στον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2, αλλά οι Φαληριώτες αντεπιτέθηκαν και με κορυφαίο τον Ανδρέα Φλώρο βρέθηκαν να προηγούνται με 6-4. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 6-5.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κατσαρός: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παίκτης Νο 14 του Π. Φαλήρου Λουιζίδης Χρήστος απευθύνθηκε σε μένα και μου είπε: Άει στο διάολο Καραγκιόζη. Και του έδειξα κόκκινη κάρτα».

Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 3-1, 0-0, 1-1

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 4, Φυτάλης, Ξενάκης 1, Σιώνης, Σπηλιωτόπουλος 1, Παναγούλης, Βερύκοκος, Πανταζής, Φωκάς, Φουστούκος, Τσαγκάρης, Καζάκος, Λουιζίδης, Κουκουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Κοκάλας 1, Ζώρζος, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Κούφαλης, Δερμιτζάκης Χρ. 3, Βέκκος, Μπαγλατζής, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Καρακάσης Χρ., Βυθούλκας.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής