ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη για τον Ολυμπιακό (8-6) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης

  30.04.2014 19:11       841

Το γκολ της Χριστίνας Τσουκαλά, 6 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, χάρισε στον ΝΟ Βουλιαγμένης το πλεονέκτημα έδρας επί του Ολυμπιακού στα επερχόμενα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών, εκτός απροόπτου.

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να κερδίσουν με 8-6 την κάτοχο του τίτλου Βουλιαγμένη, για την 13η αγωνιστική, όμως δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την νίκη τους, αφού είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο με 11-8 και ήθελαν σήμερα νίκη με διαφορά 3 τερμάτων.

Ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια του αγώνα είχε καταφέρει να έχει διαφορά ακόμη και 4 τερμάτων (8-4) όμως η Βουλιαγμένη μείωσε με 2 τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Μόλις 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος απολέσαμε το πλεονέκτημα έδρας στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή καλείται να παίξει με μειονέκτημα έδρας. Έδρες όμως δεν υπάρχουν στο πόλο ούτε στην Βουλιαγμένη ούτε στον Ολυμπιακό. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου, υποστήριξε: «Η Βουλιαγμένη θα πάρει το πρωτάθλημα αν την αφήσουνε να παίξει όπως μπορεί αυτή να παίξει. Στον σημερινό αγώνα δεν μας αφήσανε. Ενώ κερδίζαμε στην αρχή, δεν μας άφησαν να διευρύνουμε την διαφορά στο σκορ. Παρασυρθήκαμε και δεν παίξαμε καλά στην συνέχεια, αλλά πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Έδρες δεν υπάρχουν στο πόλο. Όμως για τον Ολυμπιακό είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι το «Καπαγέρωφ» μαζεύει αρκετό κόσμο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-1, 1-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μαργ. 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Μ., Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου Αγγ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου Β. 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά Μ., Μαυρωτά Ιφ.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπιράκης

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος