ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

Νίκη και στο Ομαδικό για τον ΝΟ Βουλιαγμένης

  11.03.2012 15:08       1020

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης μετά το Κόμπο κέρδισε και το Ομαδικό, στο Εθνικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο δημοτικό κολυμβητήριο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διατηρήσει και τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο, αφού με τη νίκη του αυτή ήταν πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, υπερτερώντας του ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά των δύο σωματείων πριν τον τελικό, ήταν μόλις ένας βαθμός (173 ΝΟΒ, 172 ΑΝΟΑ), οπότε ο τελικός του Ομαδικού θα καθόριζε και τον πρωταθλητή όπως και έγινε.

Η ομάδα του ΝΟΒ συγκέντρωσε 81,2375 βαθμούς (Βαρτάνοβα, Βερώνη, Γεωργίου, Θεοδωρίδου, Καφετζή, Μακρυγιάννη, Μαλεκάκη, Παπανδρέου και Σαραντίδη αναπληρωματική). Στην δεύτερη θέση του τελικού ο ΑΝΟ Αργυρούπολης με 77,8375 βαθμούς (Αλζιγκούζη, Δημακάκου, Μαλκογεώργου, Μανταλάκη, Παναγιωτοπούλου, Παπάζογλου, Πλατανιώτη Ευαγγ., Σολωμού και Βασιλείου αναπληρωματική) και στην 3η ο  Νηρέας Χαλανδρίου με 77,1000 βαθμούς (Αλεξανδρή Α., Αλεξανδρή Β., Αλεξανδρή Ειρ., Βουτυράκη, Γαλιώτου, Γούμενου, Στραβάκου, Φαραντούρη και Γκουζούνα αναπληρωματική).

Στη ΦΩΤΟ η νικήτρια ομάδα του ΝΟΒ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ