ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη με ανατροπή και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 14-11 τον ΝΟ Χανίων

  27.11.2019 19:15       644

Ανεβαίνει συνεχώς βαθμολογικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του με ανατροπή επί του ΝΟ Χανίων με 14-11, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και είναι πλέον 5ος.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 9-5 στην αρχή της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη είχε σε μεγάλη ημέρα τον Παπούκα, που πέτυχε πέντε γκολ και κράτησε όρθιο τον ΑΝΟΓ, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα του τερματοφύλακα Δημήτρη Κουρούβανη. 'Ετσι στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΑΝΟΓ πήρε και προβάδισμα 10-9, ενώ ο Βουλγαράκης ισοφάρισε σε 10-10. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Γλυφάδας έτρεξε ένα σερί 4-0 κλειδώνοντας την νίκη που τον φέρνει στις θέσεις των πλέι οφ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο τέλος της τρίτης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΝΟ Χανίων Ηλίας Μαχαίρας για έντονες διαμαρτυρίες".

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 14-11

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 4-1, 5-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 5, Μαυρωτάς Λ., Τρας Κάιλ 2, Περόπουλος, Μπραΐμης 2, Τρας Μάικλ, Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 3, Κουρούβανης Ν., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν 2, Φωκάς 2, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης Σ.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής