ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη με ανατροπή στην ανατροπή ο Εθνικός στο ντέρμπι, 9-8 τον ΠΑΟΚ (vid&pics)

  23.10.2021 16:23       921

Σε έναν απολαυστικό αγώνα με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και συνεχείς ανατροπές, που διαφήμισε το άθλημα (μεταδόθηκε απευθείας από το ΚΟΕ TV) ο Εθνικός πήρε τελικά την υπερπολύτιμη νίκη με 9-8 επί του ΠΑΟΚ, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, για την 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών. Ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας του Κουντουδιού στο πρωτάθλημα (9 β.), ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 3 β.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά πήραν ένα προβάδισμα με 5-3, στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε προσωρινά την ανατροπή προηγήθηκε με 8-7, 5.35 πριν από τη λήξη του αγώνα. Ο Εθνικός, όμως, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει, με τον Παπαδόγκωνα (4.37, 8-8) και στη συνέχεια να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Βιτέλλα (4.08, 9-8). Στη συνέχεια υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, που χάθηκαν. Κορυφαίος για τον Εθνικό ο Τεσάνοβιτς με 3 γκολ, ενώ 3 πέτυχε και οι Κούπμαν και Κεχαλάρης για τον ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΟΚ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-2, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 3, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτζος, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Ζωγράφος.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Κεφαλάς, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Ιωσήφ, Τόττης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Ιωακείμ Μαρσέλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Δείτε το video του αγώνα όπως μεταδόθηκε από το ΚΟΕ TV