ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη μετά από πολύ καιρό για το Παλαιό Φάληρο, 10-6 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

  29.01.2022 16:42       739

Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (συγκεκριμένα από τις 13/11/2021) το Παλαιό Φάληρο. Και τότε είχε επιβληθεί επί του Άρη στο Ρέστειο κολυμβητήριο. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε αυτής του Μανώλη Γούναρη με 10-6 μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για τη 13η αγωνιστιοκή του Α' Ομίλου της Α' φάσης της Α1 Ανδρών.

Ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Φαληριώτες, που έφτασαν τους 9 β., ενώ ο Άρης δεν έχει πάρει αμκόμα ούτε πόντο.

Με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, οι Φαληριώτες πήραν αυτό που ήθελαν κυριαρχώντας σε όλο το διάστημα του αγώνα.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 6-10

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 3, Πασματζής, Αλιαπούλιος, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ 2, Γάτος, Κουνέλας, Θεοχάρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης 3, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδούνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής