ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / A1 ΑNΔΡΩΝ

Νίκη σωτηρίας ο Πανιώνιος, 8-10 το ΝΟ Χίου

  16.03.2014 21:11       997

Σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία νίκη παραμονής  απέναντι στο ΝΟ Χίου με 8-10 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν να προηγούνται με 6-3 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Παρά την προσπάθεια των παιχτών της Χίου το σκορ δεν άλλαξε υπέρ τους και  έτσι ο Αλέκος Βάσσος είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να παίρνουν υπερπολύτιμους  βαθμούς  στη μάχη για τη σωτηρία.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα σημειώθηκε στο 1:31’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Ο Μπεριστιάνος του ΝΟ Χίου αποβλήθηκε με αντικατάσταση και στην εν λόγω φάση, όπως σημειώνεται στο φύλλο αγώνα, ο ίδιος φέρεται να φώναξε στους διαιτητές «Άντε γ…». Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή η ποινή του νεαρού πολίστα.

ΝΟ ΧΙΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 8-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4, 1-2, 1-1, 4-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Γαλανόπουλος, Πετρόχειλος 2, Δερβίσης, Παππάς 2, Κανδιόγλου , Πισσίας, Μισεντζής, Ντούλος 1, Φουντούλης Γιώρ. 2, Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι., Σωτηράκης, Καλαργυρός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 2, Κοκάλας 1, Ζώρζος, Θωμάκος 2, Γργηγορόπουλος, Φούτρης 2, Δερμιτζάκης Χρ., Βέκκος 1, Μπαγλατζής 1, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος

 Διαιτητές:  Μπουδραμής ,Κραβαρίτης

Αλυτάρχης:  Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής