ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Γ’ ΦΑΣΗ

Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα της Γ’ φάσης ΝΟΒ, 11-8 τον Νηρέα Χαλανδρίου

  11.03.2020 21:25       685

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ' φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 11-8, στην 1η αγωνιστική του Α' ομίλου, την Τετάρτη (11/3).

Στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με 2-0, ενώ στο ημίχρονο απέκτησαν διαφορά τριών τερμάτων (5-2). Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μισό του αγώνα και αφού αρχικά ισοφάρισε σε 6-6, στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, πήρε τη νίκη με 11-8.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έφτασε τους 6 βαθμούς (είχε ξεκινήσει με 3 στη Γ' φάση), ενώ ο Νηρέας Χαλανδρίου έμεινε χωρίς βαθμό.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της έξαρσης του Κορονοϊού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ   11-8

Τα οκτάλεπτα: 0-2 , 2-3 , 3-1 , 6-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά, Ελληνιάδη 3, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 3, Κολοβού 1, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 3, Ρακιντζή, Τσιμάρα, Μαυρωτά  

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάτσεβιτς Ν., Μαυρωτά 2, Παναγιότι, Τριχά 5, Πάτερου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου, Κοτσάφτη, Ρουσσάκη, Κοβάτσεβιτς Α.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.