ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη τετράδας ο ΠΑΟΚ 10-9 τον Παναθηναϊκό

  22.12.2012 18:06       1138

Τεράστια νίκη με την οποία εδραιώνει τη θέση του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και η οποία του δίνει δικαίωμα να φιλοδoξεί για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 10-9 του Παναθηναϊκού, που κατέβηκε πλήρης μετά από καιρό, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Οι πράσινοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια βελτίωσε την άμυνά του και με σωστές επιλογές και πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι και να προηγηθεί με 10-8 λίγο πριν το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός απλώς μείωσε στο τελικό 10-9.

Καυτή ήταν η ατμόσφαιρα στο Ποσειδώνιο από τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά σε αθλητικά πλαίσια.

Στην τρίτη περίοδο, όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα αποβλήθηκε ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 10-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4, 2-0, 4-3, 2-2

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς Στρ., Σαρησάββας 1, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ. 2, Αργυρός, Μιτυληνός, Κόλιανιν 2, Αληχανίδης Β., Ζιάκας, Χρυσοσπάθης 1, Παπαποστόλου 2, Βαχαρέλης, Δημητριάδης, Σολανάκης 1, Φοροτζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν. 1. Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ., Παπαδόγκωνας 4, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 1, Δερμιτζάκης Χρ., Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Κόλιανιν (7 λευκό) που πέτυχε 2 γκολ για τον ΠΑΟΚ