ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη της ΝΕ Πατρών με 7-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και "φωτιά" στον όμιλο

  09.12.2017 20:40       1317

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ΝΕ Πατρών πριν λίγη ώρα στη Β΄Φαση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-6 στο "Αντ. Πεπανός" και έφτασε τους τρεις βαθμούς στον όμιλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου, σε ένα παιχνίδι που ήταν μεγάλο ντέρμπι ως το φινάλε, κατάφερε να φύγει νικήτρια χάρη σε τέρμα της Σολανάκη λίγο πριν το τέλος και έβαλε "φωτιά" στην υπόθεση πρόκριση. Τα τρία πρώτα οκτάλεπτα δεν είχαν έντονο ρυθμό και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως όλα ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να προηγούνται εκατέρωθεν.

Τελικά, στο τελευταίο οκτάλεπτο ο αγώνας και οι άμυνες άνοιξαν, το παιχνίδι έφτασε στο 6-6 και ενώ έδειχνε πως θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο, το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Σολανάκη χάρισε τη νίκη στη ΝΕΠ. Η ίδια ήταν και πρώτη σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα.

Τώρα συνολικά τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η προνομιούχο θέση μετά τον Εθνικό, ο ΝΟ Ρεθύμνου με 6 βαθμούς και οι ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΕ Πατρών με 3.

Στο 6.07 του τέταρτου οκταλέπτου, ο προπονητής του ΑΝΟΓ, Τάσος Πυρπυρής, δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και στο 0.28 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Μετά το τελος του αγώνα, η τιμωρημένη από το προηγούμενο παιχνίδι, Μανέτα Παρασκευή, πήγε στον πάγκο του ΑΝΟΓ και επιτέθηκε φραστικά στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, με τον έφορο του ΑΝΟΓ να προσπαθεί να τη συγκρατήσει. 

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-6

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-1, 4-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευτ.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη 1, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λιαπίκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ