ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη του Ολυμπιακού, 18-9 τον Υδραϊκό

  09.04.2021 14:22       788

Ο εξ αναβολής αγώνας από την 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον Ολυμπιακό, έγινε τελικά την Παρασκευή (9/4) το μεσημέρι στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, με τυπικά γηπεδούχος τους Υδραίους και με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν, άνετα αυτή τη φορά, σε μία ακόμα επικράτηση, με 18-9.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφθασε τους 27 βαθμούς και είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο ΝΟ Βουλιαγμένης που έχει, όμως, έναν αγώνα λιγότερο (και έχει νικήσει και το μεταξύ τους παιχνίδι). Ο κάτοχος του τίτλου πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και, με εκρήξεις κατά διαστήματα, αύξησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-18

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-5, 2-2, 3-6.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 3, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

Διαιτητές: Κατσώνης, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής