ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Νίκησε, αλλά αποκλείστηκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 6-5 τη Ραντνίσκι

  09.11.2013 16:51       767

Δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Βουλιαγμένη, καθώς, παρά το γεγονός ότι επιβλήθηκε πριν από λίγο με 6-5 της Ραντνίσκι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, οι Σέρβοι είχαν πλεονέκτημα έξι τερμάτων, λόγω του αποτελέσματος του πρώτου παιχνιδιού στο Κραγκούγεβατς.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου ξεκίνησε «μουδιασμένη» στο πρώτο ημίχρονο, αφού πέτυχε μόλις ένα γκολ. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «μπέμπηδες» πέρασαν μπροστά στο σκορ, ενώ ο Τίγκας στις αρχές της τέταρτης περιόδου διεύρυνε στα δύο τέρματα τη διαφορά, με τον Φίλιπ Φιλίποβιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Για τον ΝΟΒ πέτυχαν δύο τέρματα οι Αφρουδάκης και Μυλωνάκης, ενώ ισάριθμα γκολ πέτυχαν για την Ραντνίσκι οι Γκακ και Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Ντέγιαν Γιόβοβιτς, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο, λόγω διαμαρτυριών.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 0-1, 4-1, 1-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Χρυσοσπάθης, Γούβης 1, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης 2, Καρούντζος, Βελώνιας, Μιράλης, Τίγκας 1, Μασμανίδης, Ζερδέβας

ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ (Ντέγιαν Γιόβοβιτς): Ράντιτς, Μπούριτς, Πόποβιτς Μπ., Βουκσάνοβιτς, Γκακ 2, Μίλισιτς, Σίριτς, Ρόσενταλ, Ζλόκοβιτς 1, Φιλίποβιτς Φιλ. 2, Μάρκοβιτς, Φιλίποβιτς Τζ., Πόποβιτς Στ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το σύστημα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Δυστυχώς μείναμε εκτός Ευρώπης από τον Νοέμβριο, καθώς πέσαμε πάνω σε μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολλαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Το δύσκολο κομμάτι για εμένα ήταν να πείσω τους παίκτες μου να πάιξουν απέναντι σ’ αυτή την ομάδα. Σίγουρα, η διαφορά του πρώτου παιχνιδιού είναι πλασματική, καθώς σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε στα ίσα αυτές τις ομάδες κι αυτό το κρατάμε για τη συνέχεια της σεζόν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος