ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νικητής ο Εθνικός στον Πειραιά, 9-8 τον ΠΑΟΚ

  27.11.2019 20:49       879

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ο Εθνικός κατάφερε τελικά να πάρει την πολύτιμη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 9-8, για τη 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, ισοβαθμώντας με Π. Φάληρο και ΑΝΟ Γλυφάδας στην 5η θέση και τους 15 βαθμούς.

Το νικητήριο γκολ των κυανόλευκων του Πειραιά πέτυχε ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (φωτο), στα 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Οι Πειραιώτες είχαν συνεχώς προβάδισμα στην αναμέτρηση. Όμως, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν αρχικά σε 6-6 και όταν ο Εθνικός πήρε προβάδισμα δύο γκολ ξανά (8-6) και έχασε πέναλτι, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σε 8-8. Όμως ο Παπαδόγκωνας είπε την τελευταία κουβέντα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Σαρησάββας σούταρε, ο Καραμπέτσος απέκρουσε, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στη συνέχεια υπέβαλαν και ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χονδροκούκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΟΚ 9-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-2, 1-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 2, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Κατσαγούνος Δ., Μπέλεσης, Ξυλούρης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 1, Προσινικλής Ν. 1, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Αντιβαλίδης, Νικολαΐδης Ιωάν., Βοζίκης, Μουρατίδης 1.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής