ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / MASTERS

Νικητής ο Παναθηναϊκός στη γενική βαθμολογία (pics)

  24.07.2022 22:54       876

Ο Πανιώνιος στις Γυναίκες, ο Ωκεανός στους άνδρες και ο Παναθηναϊκός στη γενική βαθμολογία, είναι οι ομάδες που πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας στην κατηγορία των Βετεράνων Masters.

Μέσα στη θάλασσα, στην παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια) ο ανταγωνισμός ήταν έντονος, έξω όμως τα πειράγματα έδωσαν και πήραν. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία στο κλείσιμο της ημέρας, είχε προγραμματίσει και ένα πάρτι για τους συμμετέχοντες και όλοι το καταχάρηκαν. Στα 3000 μέτρα που προηγήθηκαν, πρώτευσαν η Βασιλική Κουβέλη του Παναθηναϊκού και ο Θανάσης Χρόνης της Χαλκίδας. Η ΚΟΕ, βράβευσε τους νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία, τις ομάδες και τους μεγαλύτερους ηλικιακά, τον 74χρονο Γιάννη Νοταρά και την Πηνελόπη Οταπασίδου. Η Ταμίας Ελευθερία Σαραντίδου, «ψυχή» της διοργάνωσης, έκανε την απονομή στον κ.Νοταρά.

Παρόντες επίσης απο την Κολυμβητική Ομοσπονδία, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος. 

Δείτε τα αποτελέσματα, και τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Αύριο (25/7, 09.00, 17.00) και την Τρίτη (26/7, 09.00) θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών και Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος